Ελιά

Μια αξέχαστη διαμονή στη Μάνη με θέα τον μαγευτικό κόλπο του Oιτύλου...

Junior Suite Panoramic Sea View

Ελιά

Τίποτα δεν είναι τυχαία διαλεγμένο .Το δωμάτιο αυτό είναι αφιερωμένο στην Ελιά. Το δέντρο που οι Μανιάτες έχουν στο σκληρά πέτρινα εδάφη τους ,αυτό που μαζί με τις φραγκοσυκιές συναντάτε στο νότιο μέρος της . Η ελιά είναι σύμβολο ειρήνης, γονιμότητας, σοφίας, ευφορίας, ευημερίας.

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

ΣΟΥΙΤΑ

Οι σουίτες του Akrolithi Hotel διαθέτουν ένα king size κρεβάτι, με σύχρονο cocomat στρώμα, είναι ντυμένα με χειροποίητα χαλιά και διακοσμημένα με πίνακες Ελλήνων καλλιτεχνών. Προσφέρουν είδη κοσμητικής και επώνυμα προϊόντα προσωπικής περιποίησης APIVITA. Διαθέτουν επίσης έναν καναπέ κρεβάτι και ιδιωτική βεράντα εξοπλισμένη με σαλόνι.

ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ

Το κάθε ένα δωμάτιο έχει το δικό του χρώμα όπως και μια ξεχωριστή τεχνοτροπία ,όλα έχουν διακοσμηθεί με έργα Ελλήνων ζωγράφων.Μπάνια μοντέρνα με ιδιαίτερο χρώμα και περίτεχνους καθρέφτες δίνουν στον επισκέπτη την πολυτέλεια που χρειάζεται.

ΑΠΟΛΑΥΣΗ

Κομψά έπιπλα Hooker και Laura Ashley ,προϊόντα ύπνου coco-mat, λευκά είδη Ασλάνη και επώνυμα βιολογικά καλλυντικά βάζουν την τελευταία πινελιά σε όλα μας τα δωμάτια, φροντίζοντας ο φιλοξενούμενος μας να μην στερηθεί τίποτα από τις σύγχρονες ανέσεις.

Επωφεληθείτε από τις προσφορές μας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ