Βίκα

Αξέχαστη διαμονή στη μαγευτική Μάνη

Superior Double Suites

Βίκα

Η στάμνα. Προέρχεται από το αρχαίο βίκος. Σε μια περιοχή όπως η Μάνη δύσκολη στην καθημερινότητα της οι Μανιάτες για να μπορούν να μεταφέρουν, να αποθηκεύουν αλλά και για να συντηρούν τα τροφιμά τους ως μέσο είχαν μόνο τα πύλινα σκεύη τα γνωστά σε όλους πυθάρια ή αλλιώς τις βίκες.

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

SUPERIOR DOUBLE SUITES

Οι superior σουίτες του Akrolithi Hotel διαθέτουν ένα king size κρεβάτι, με σύχρονο cocomat στρώμα, είναι ντυμένα με χειροποίητα χαλιά και διακοσμημένα με πίνακες Ελλήνων καλλιτεχνών. Προσφέρουν είδη κοσμητικής και επώνυμα προϊόντα προσωπικής περιποίησης APIVITA. Διαθέτουν επίσης έναν καναπέ κρεβάτι και ιδιωτική βεράντα εξοπλισμένη με σαλόνι.

ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ

Το κάθε ένα δωμάτιο έχει το δικό του χρώμα όπως και μια ξεχωριστή τεχνοτροπία ,όλα έχουν διακοσμηθεί με έργα Ελλήνων ζωγράφων.Μπάνια μοντέρνα με ιδιαίτερο χρώμα και περίτεχνους καθρέφτες δίνουν στον επισκέπτη την πολυτέλεια που χρειάζεται.Η ιδιωτική βεράντα του κάθε δωματίου προσφέρει στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας ατενίζοντας ανεμπόδιστα τον μαγευτικό όρμο του Λιμενιού.

ΑΠΟΛΑΥΣΗ

Κομψά έπιπλα Hooker και Laura Ashley ,προϊόντα ύπνου coco-mat, λευκά είδη Ασλάνη και επώνυμα βιολογικά καλλυντικά βάζουν την τελευταία πινελιά σε όλα μας τα δωμάτια, φροντίζοντας ο φιλοξενούμενος μας να μην στερηθεί τίποτα από τις σύγχρονες ανέσεις.

Επωφεληθείτε από τις προσφορές μας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ