Μανιάτισσα

Μια αξέχαστη διαμονή στη Μάνη με θέα τον μαγευτικό κόλπο του Oιτύλου...

Deluxe Suite Panoramic Sea View

Μανιάτισσα

Στη κορφή, το δωμάτιο που αγναντεύει από ψηλά είναι αφιερωμένο στην Μανιάτισσα και δεν είναι τυχαίο. Η αγέρωχη Μανιάτισσα η μητέρα, η σύζυγος, η αδελφή, η γιαγιά είναι εκείνη που με μόνο όπλο το δρεπάνι τις, πέτρες και τα ρόπαλα όταν χρειάστηκε υπερασπίστηκε στην πρώτη γραμμή τον τόπο της την καταγωγή της ,την οικογένεια το σπίτι ,τις αρχές της. Βάζοντας το εσείς πάνω από το εγώ ,είναι εκείνη που γέμισε τα χωριά με ζωή που δημιούργησε και δημιουργεί σε κάθε τομέα της ζωής .

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

ΣΟΥΙΤΑ

Αυτή η σουίτα είναι μόνο για ενήλικες. Διαθέτει king size κρεβάτι, με σύχρονο cocomat στρώμα, είναι ντυμένη με χειροποίητα χαλιά και διακοσμημένη με πίνακες Ελλήνων καλλιτεχνών. Προσφέρει είδη κοσμητικής και επώνυμα προϊόντα προσωπικής περιποίησης APIVITA. Διαθέτει επίσης ιδιωτική βεράντα εξοπλισμένη με σαλόνι. Αυτό το δωμάτιο διατίθεται και ως νυφική σουίτα.

ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ

Το κάθε ένα δωμάτιο έχει το δικό του χρώμα όπως και μια ξεχωριστή τεχνοτροπία ,όλα έχουν διακοσμηθεί με έργα Ελλήνων ζωγράφων.Μπάνια μοντέρνα με ιδιαίτερο χρώμα και περίτεχνους καθρέφτες δίνουν στον επισκέπτη την πολυτέλεια που χρειάζεται.Η ιδιωτική βεράντα του κάθε δωματίου προσφέρει στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας ατενίζοντας ανεμπόδιστα τον μαγευτικό όρμο του Λιμενιού.

ΑΠΟΛΑΥΣΗ

Κομψά έπιπλα Hooker και Laura Ashley ,προϊόντα ύπνου coco-mat, λευκά είδη Ασλάνη και επώνυμα βιολογικά καλλυντικά βάζουν την τελευταία πινελιά σε όλα μας τα δωμάτια, φροντίζοντας ο φιλοξενούμενος μας να μην στερηθεί τίποτα από τις σύγχρονες ανέσεις.

Επωφεληθείτε από τις προσφορές μας

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ