Πετρόμπεης

Μια αξέχαστη διαμονή στη Μάνη με θέα τον μαγευτικό κόλπο του Oιτύλου...

Deluxe Suite Panoramic Sea View

Πετρόμπεης

Πετρόμπεης Μαυρομιχάλης οπλαρχηγός και ένας εκ των πρωτεργατών της επανάστασης του 1821. Σήμερα στο Λιμένι υπάρχει ακόμη το Παλάτι του Πετρόμπεη με τον τετραώροφο Πύργο και τα τοξωτά ανοίγματα, που μαρτυρά την αίγλη της οικογένειας.

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

ΣΟΥΙΤΑ

Πολυτελείς σουίτες με king size κρεβάτι και με σύγχρονο cocomat στρώμα, ντυμένες με χειροποίητα χαλιά και διακοσμημένες με πίνακες Ελλήνων καλλιτεχνών. Προσφέρουν είδη κοσμητικής και επώνυμα προϊόντα προσωπικής περιποίησης APIVITA. Διαθέτουν επίσης έναν καναπέ κρεβάτι και ιδιωτική βεράντα εξοπλισμένη με σαλόνι.

ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ

Το κάθε ένα δωμάτιο έχει το δικό του χρώμα όπως και μια ξεχωριστή τεχνοτροπία ,όλα έχουν διακοσμηθεί με έργα Ελλήνων ζωγράφων.Μπάνια μοντέρνα με ιδιαίτερο χρώμα και περίτεχνους καθρέφτες δίνουν στον επισκέπτη την πολυτέλεια που χρειάζεται.Η ιδιωτική βεράντα του κάθε δωματίου προσφέρει στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας ατενίζοντας ανεμπόδιστα τον μαγευτικό όρμο του Λιμενιού.

ΑΠΟΛΑΥΣΗ

Κομψά έπιπλα Hooker και Laura Ashley ,προϊόντα ύπνου coco-mat, λευκά είδη Ασλάνη και επώνυμα βιολογικά καλλυντικά βάζουν την τελευταία πινελιά σε όλα μας τα δωμάτια, φροντίζοντας ο φιλοξενούμενος μας να μην στερηθεί τίποτα από τις σύγχρονες ανέσεις.

Επωφεληθείτε από τις προσφορές μας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ