ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Απολαύστε τη διαμονή σας!

Σχετικά με εμάς

Μια οικογένεια οι ρίζες της οποίας κρατούν εδώ και χρόνια στην Μάνη (γέννημα θρέμμα της Μάνης) και ιδιαίτερα της περιοχής του Οίτυλου.

Αποφασίσαμε το 2004 να επενδύσουμε και να φτιάξουμε ένα μικρό ξενοδοχειακό συγκρότημα επιλέγοντας προσεκτικά το σημείο ανέγερσής του , με σεβασμό στην ιδιαίτερη τοπική αρχιτεκτονική παράδοση της Μάνης. Το ονομάσαμε -Ακρολίθι- και όχι τυχαία, μιας που οι επισκέπτες μας αισθάνονται ότι βρίσκονται στην άκρη μεταξύ του ουρανού και της θάλασσας στην δυτική πλευρά του κόλπου του Οιτύλου. Συλλέγοντας τις εμπειρίες όλων αυτών των χρόνων και έχοντας σαν κινητήριο δύναμη την υποστήριξη και την αγάπη σας, το 2018 προσθέσαμε ένα ακόμη μέλος στην οικογένειά μας το - Akrolithi Boutique Hotel & Suites-. Οι πύργοι μας με τη χαρακτηριστική, αγέρωχη και δυναμική παρουσία τους περιμένουν όλους εκείνους τους ταξιδιώτες που θέλουν να μυηθούν στα μυστικά της μανιάτικης φιλοξενίας.

Απολαύστε τους εξωτερικούς μας χώρους

Η διαμόρφωση των εξωτερικών χώρων έγινε σεβόμενη την μοναδικότητα αλλά και την ιδιαιτερότητα του τοπίου γι’ αυτόν τον λόγο χρησιμοποιήθηκε η άφθονη μανιάτικη πέτρα. Οι κήποι μας μοσχοβολούν φασκόμηλο, ρίγανη ,θυμάρι και εσπεριδοειδή. Ιδιαίτερα υπερήφανοι είμαστε για τις αιωνόβιες ελιές οι οποίες μεταφέρθηκαν και μεταφυτεύτηκαν στους κήπους μας από τα πατρογονικά μας κτήματα.

Green Key

Στο πλαίσιο του σεβασμού για το περιβάλλον, το ξενοδοχείο, φροντίζει να είναι σύμφωνο με τους κανόνες και τις πρακτικές για την εξασφάλιση ενός καλύτερου αύριο για εμάς και τα παιδιά μας. Έτσι λοιπόν είμαστε βραβευμένοι ως το πρώτο ξενοδοχείο στην ευρύτερη περιοχή της Μάνης με πιστοποίηση από τον διεθνή φορέα Green Key.

Παραδοσιακό πρωινό

Από πολύ νωρίς οι μυρωδιές που ξεχύνονται από τα παράθυρα της κουζίνας, αρχίζουν να σας γαργαλάνε τη μύτη, ενώ το ζυμωτό ψωμί, η τυρόπιτα, η χορτόπιτα, οι τραβηχτές, , η γαλατόπιτα, οι δίπλες, τα κουλουράκια και τόσα εδέσματα ακόμη, σας φωνάζουν ότι έφτασε η ώρα πια να αφήσετε το μαλακό σας κρεβάτι και να τα γευτείτε.

Εστιατόριο

Η πλούσια παράδοση της περιοχής της Μάνης ενέπνευσε τον σεφ μας Κίμωνα Φουρίδη και δημιούργησε ένα μοναδικό μενού που βασίζεται στην παράδοση, αλλά και στις πρώτες ύλες της Μάνης . Κατά τη διαμονή σας σε εμάς επιτρέψτε στις αυθεντικές γεύσεις και τα τοπικά αρώματα που κάνουν τη μανιάτικη κουζίνα ξεχωριστή, να κατακτήσουν τις αισθήσεις σας .
Akrolithi Ξενοδοχείο Μάνη | Akrolithi Boutique Hotel

Όραμά μας είναι

Να προσφέρουμε μια μοναδική εμπειρία σε όλους τους επισκέπτες μας ώστε να γίνει το Ακρολίθι ο πύργος τους για μια αξέχαστη διαμονή!
Akrolithi Ξενοδοχειο Μανη | Akrolithi Boutique Hotel

Αποστολή μας είναι

Να προσελκύσουμε επισκέπτες από την χώρα μας και από όλο τον κόσμο. Να βιώσουν την πατροπαράδοτη ελληνική φιλοξενία. Να γνωρίσουν την τοπική ιστορία και τις φυσικές ,γευστικές ομορφιές του τόπου.
Akrolithi Ξενοδοχείο Μάνη | Akrolithi Boutique Hotel

Στόχος μας είναι

Οι επισκέπτες μας να γίνουν οι καλύτεροι πρεσβευτές μας τόσο για τις προσφερόμενες υπηρεσίες μας όσο και για την ποιοτική, φιλική και υψηλού επιπέδου παραμονή τους.